Kontakt
D. Van Wezel Tegelwerken
Blauwe Hof 7321
6602 XR Wijchen
Homepage:www.tegelzettervanwezel.nl
Telefoon:06-57085645
Fax:

Downloads & Informatie

Meer informatie of inspiratie nodig? U kunt onderstaande brochure van Eurocol downloaden of doorklikken op de diverse links voor meer informatie.

Waterdicht lijmen en voegen

Overzicht van alle services, ondersteuningen en adviezen van Forbo Eurocol Nederland B.V. Klik op onderstaande links en lees de handige tips.

Overzicht van alle services, ondersteuningen en adviezen van Forbo Eurocol Nederland B.V.

Productoverzicht tegeltechniek: Voor elke badkamer, zwembad of sauna, heeft Eurocol het juiste product. Met de juiste combinatie heeft u een systeem met de zekerheid van een duurzame afwerking.

BETONDESIGN is een innovatie op het gebied van vloer- en wandafwerking, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.

FLOORDESIGN: Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van professionals en doe-het-zelvers. Zo bleek er behoefte te bestaan aan een vloeivloer met een betonlook-uitstraling voor binnentoepassingen, in woon- en slaapkamers, hobbyruimten, enzovoort