Kontakt
D. Van Wezel Tegelwerken
Blauwe Hof 7321
6602 XR Wijchen
Homepage:www.tegelzettervanwezel.nl
Telefoon:06-57085645
Fax:

Downloads & Informatie over Mosa

Download hier de technische productbladen en brochures van Mosa.

Mosa 10Thirty

Mosa 10Thirty

Het ongewone formaat van de 10Thirty collectie levert direct een verrassend beeld op. Deze wandtegel met een afmeting van 10 x 30 centimeter biedt voldoende perspectieven voor een fantasierijk interieurontwerp. Dit nodigt uit tot een andere kijk op keramische wanden.

Mosa Beige & Brown

Mosa Beige & Brown

De naam Beige & Brown geeft precies de samenstelling van deze collectie aan. Het kleurenpalet is ingedeeld in drie kleursferen: neutrale, grijsachtige en roodachtige tinten in afgewogen stappen van beige naar bruin, van heel licht tot intens donker.

Mosa Colors

Mosa Colors

Colors. Het antwoord van Mosa op de groeiende vraag naar bijzondere kleuren. Licht, donker, fris, zacht, vergrijsd, verzadigd... Er is keuze uit 50 contrastrijke kleuren in 15 bij 15 centimeter. Er is ook een selectie in 10 bij 10 centimeter.

Mosa Xtreme

Mosa Xtreme

Mosa Xtreme is een unieke aanvulling op de architectuurcollectie van Mosa. De collectie staat voor tegels in gehard glas, roestvast staal en porseleinkeramiek, welke individueel en in combinatie toepasbaar zijn.

Mosa Greys

Mosa Greys

De collectie Greys in het luxe formaat 60 bij 60 centimeter biedt een palet van in totaal twaalf grijstonen. Deze grijstonen zijn gegroepeerd in drie ‘grijs’-richtingen: koel, warm en ‘mos’-grijs in afgewogen stappen van licht naar donker.

Mosa Kho Liang Ie Collection

Mosa Kho Liang Collection

Mosa heeft een designklassieker uit de jaren zestig opnieuw in productie genomen: de ‘Kho Liang Ie Collection’. Glanzend witte tegels, met in reliëf cirkels, cirkelsegmenten, diagonalen en driehoeken. De afmeting van deze tegel is 10 x 10 centimeter.

Mosa Matt

Mosa Matt Collection

De geglazuurde wandtegels uit de Mosa Matt Collection zijn matter en tactieler dan alle geglazuurde wandtegels die momenteel in de markt zijn. De tegels zijn leverbaar in de formaten 10 bij 30, 15 bij 15 en 15 bij 30 centimeter, in keramische aardetinten, zwart, wit en neutraal grijs.

Mosa Mix & Mosaics

Mosa Mix and Mosaics

Deze serie biedt vele mogelijkheden voor het creëren eigentijdse tegelwanden en -vloeren. ‘Mix’ staat voor de keuze uit een veelheid van strokenformaten, vloertegels en kleuren. ‘Mosaics’ staat voor levendige mozaïek op wanden en vloeren.

Mosa Quartz

Mosa Quartz Collection

De collectie Quartz is een nieuwe generatie ongeglazuurde keramische vloertegels in een rijke verschijningsvorm. Pure keramiek door het natuurlijk valgedrag van zanderig aandoende korrels en kristalachtige deeltjes in combinatie met een wisselende kleurnuance.

Mosa Terra Tones

Mosa Terra Tones

Op basis van de gerenommeerde Terra Maestricht tegels ontwikkelde Mosa een innovatief en prijswinnend tegelconcept dat uniek is in zijn soort: Terra Tones. Geen tegelserie in de klassieke zin, maar een vernieuwend en subtiel tegelvlak.